Vammalan Palveluliikenne
 
 

Vammalan Palveluliikenteen laatulupaus

Joukkoliikennelain (13.11.2009/869) 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

 1. Tarjottavat liikennepalvelut
  Vammalan Palveluliikenne Oy tarjoaa aikataulunmukaisia reittiliikennepalveluja Pirkanmaan alueella ja tilausliikennepalveluja kaikkialla Suomessa sekä Euroopassa.

 2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen
  Linjaliikenteemme reiteistä ja aikatauluista saa tietoa kotisivuiltamme Palveluliikenne.fi kohdassa paikallisliikenne sekä painetuissa aikataulujulkaisuissa. Mahdollisista muutoksista tiedotamme kotisivuillamme.

 3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat
  Linjaliikenteessä on käytössämme Oy Matkahuolto Ab:n lipputuotteet ja Sastamalan kaupungin määrittämät oma hinnoittelu. Tiedot lipputuotteista ja hinnoista löytyy Sastamalan kaupungin sekä Palveluliikenne.fi  internetsivuilta. Kertalipun sekä menopaluulipun voi ostaa linjavuoron kuljettajalta.

 4. Informaatio- lippujärjestelmiin kuuluminen
  Käytössämme on Matkahuollon lipputuotteet sekä Sastamalan kaupungin omat kuukausikortit. Informaatiota saa kotisivuiltamme sekä puhelinnumerosta 050 - 564 4667.

 5. Käytössä olevat ajoneuvot
  Vammalan Palveluliikenteellä on 22 linja-autoa, asiakaspaikkamäärien ollessa 13–49. Bussit ovat teknisesti hyvässä kunnossa, siistejä ja sopivat hyvin linja- ja tilausajoliikenteeseen.

 6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen
  Asiakaspalautetta otetaan vastaan puhelimitse, kotisivun palaute-sivun kautta, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä. Asiakastyytyväisyyttä mitataan satunnaisesti linjaliikenteessä suoritetuin asiakaskyselyin.
 7. Valitusten käsittely, hinnan palautus,
  sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

  Kaikki palautteet käsitellään ja asiakkaalle pyritään vastaamaan nopeasti. Valitukset käsitellään luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

 8. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käytössä olevat palvelut, heidän avustamisensa, siitä tiedottaminen sekä muu eri väestöryhmien tarpeiden huomioon ottaminen
  Linja-automme eivät ole erityisvarusteltuja liikuntarajoitteisia varten. Ammattitaitoiset kuljettajamme avustavat apua tarvitsevia matkustajia tarpeen tullen. Bussit ovat varustettu kaikkien istuinten osalta turvavöillä.

Vammalan Palveluliikenne Oy
Lamminsuontie 2
38250 SASTAMALA


Suomen Vahvimmat. Platina. Korkein AAA-luottoluokitus